zamknij

Aby świadczyć nasze usługi na najwyższym poziomie nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, w ten sposób jest dostosowana do indywidualnych potrzeb. Możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. więcej informacji w naszej "Polityce prywatności".

OLEJ MARCHWIOWY 20ml Pielęgnacja Zmęczonej Skóry

5,88 zł

(5,88 zł szt.)

Brutto

Nadaje cerze ciemniejszej karnacji, pogłębia i utrwala opaleniznę. Pełnię swych dobroczynnych właściwości, pokazuje przy skórze zmęczonej i wysuszonej kąpielą słoneczną.

Ilość

  • Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
  • Szybka wysyłka Szybka wysyłka
  • 14 dni na odstąpienie od umowy 14 dni na odstąpienie od umowy
  • Sprawdzone produkty Sprawdzone produkty
  • Certyfikat SSL Certyfikat SSL

OLEJ MARCHWIOWY NATURALNY 20ml (MACERAT) 

Olejek marchewkowy (macerat) dzięki wysokiej zawartości beta-karotenu wpływa na poprawę kolorytu i jędrności cery, pogłębia i utrwala wygląd opalenizny. Nadaje cerze ciemniejszej karnacji.

  • W naturalny sposób zwiększa wydzielanie pigmentu, nadając skórze ciepły, złocisty odcień. Chroni przed szkodliwym działaniem promieni UV oraz neutralizuje wolne rodniki.
  • Pełnię swych dobroczynnych właściwości, pokazuje przy skórze zmęczonej i wysuszonej. Pomaga ją odżywić, nawilżyć i natłuścić.
  • Jest niezwykle wydajny.
  • W oleju znajduje się wiele substancji aktywnych min : witaminy A, B,C, E, F minerały i kwasy tłuszczowe (palmitynowy, stearynowy, linolowy,
linolenowy).

Sposób użycia

  • Olejek marchwiowy przeznaczony jest jako składnik preparatów do codziennego użytku na twarz, szyje dekolt.
  • Zalecane stężenie w formułach kosmetycznych 5-99%.

Olej marchwiowy można dodać do innego oleju, np. kokosowego i takim preparatem natrzeć skórę. Można go także dodać do balsamu do ciała albo odżywki do włosów. Można też łączyć z innymi olejami - filtrami, np. z malinowym. 

Olej nadaje się do każdego rodzaju cery. Jest w 100% substancja naturalną.

 Informacje o pochodzeniu

Macerat wyprodukowany i certyfikowany w Wielkiej Brytanii.

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Olej marchwiowy ( Karoten-Oil, Carotene, Infused in sunflower oil ).

INCL : Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract

Numer CAS 8001-21-6 & 84929-61-3

Numer EINECS 232-273-9 & 284-545-1

ESENT
5902574356291

Specyficzne kody

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.