zamknij

Aby świadczyć nasze usługi na najwyższym poziomie nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, w ten sposób jest dostosowana do indywidualnych potrzeb. Możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. więcej informacji w naszej "Polityce prywatności".

GLICERYNA ROŚLINNA CZYSTOŚĆ MIN. 99,5% 500ml

9,58 zł

(9,58 zł szt.)

Brutto

Zastosowanie gliceryny w kosmetyce jest bardzo szerokie. Wykorzystuje się ja do produkcji:

  • kremów,
  • balsamów,
  • pomad,
  • mydeł.
Ilość

  • Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
  • Szybka wysyłka Szybka wysyłka
  • 14 dni na odstąpienie od umowy 14 dni na odstąpienie od umowy
  • Sprawdzone produkty Sprawdzone produkty
  • Certyfikat SSL Certyfikat SSL

GLICERYNA ROŚLINNA CZYSTOŚĆ MIN. 99,5% 500ml ok. 630g

Gliceryna roślinna organiczny związek chemiczny z grupy cukroli; najprostszy trwały alkohol trójwodorotlenowy (triol).

Zastosowanie gliceryny w przemyśle kosmetycznym jest bardzo szerokie. Wykorzystuje się ja do produkcji:

  • kremów,
  • balsamów,
  • pomad,
  • mydeł.

Jest dobrym rozpuszczalnikiem tłuszczy i lipidów.

Dla skóry ma działanie nawilżające.

Metryka Produktu

 Gliceryna roślinna >99,5%

INCL : Glycerin

Numer CAS: 56-81-5

Numer EC : 200-289-5

ESENT
5902574358202

Specyficzne kody

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.