zamknij

Aby świadczyć nasze usługi na najwyższym poziomie nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, w ten sposób jest dostosowana do indywidualnych potrzeb. Możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. więcej informacji w naszej "Polityce prywatności".

Olej z PESTEK Moreli NIERAFINOWANY Zimnotł. 50ml

4,99 zł

(4,99 zł szt.)

Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Bezpieczne zakupy

 

Szybka wysyłka

 

14 dni na odstąpienie od umowy

 

Sprawdzone produkty

 

Certyfikat SSL

Olej z PESTEK Moreli NIERAFINOWANY tłoczony na zimno 50ml

Olej morelowy należy do olejów lekkich, ma intensywny żółty kolor i delikatny zapach. W swym składzie zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A,B oraz E.

Unikalnym składnikiem oleju morelowego jest witamina B17, zwana amigdaliną lub letrilem.

  • Olej ma silne działanie nawilżające
  • Jest łatwo wchłaniany
  • Odżywia, regeneruje i wygładza skórę
  • Ma działanie przeciwzmarszczkowe
  • Poprawia metabolizm komórek tworzących naskórek i skórę

Najlepiej zużyć do końca 11.2021

Zalecane stężenie w formułach kosmetycznych 5-100%. Świetnie sprawdza się jako dodatek do kremów, balsamów, a także do kompozycji olejowej do masażu.

Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Metryka Produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego i chemicznego (Raw Material) : Olej z pestek moreli, zimno tłoczony, nierafinowany (Apricot

Kernel seed oil), Cold press oil, Unrefined

INCI Name: Prunus Armeniaca Kernel Oil

Nr CAS: 68650-44-2 / 72869-69-3 Nr EC: 272-046-1 / -

Olej wyprodukowany w Polsce.

ESENT
5902574358950-11-21

Specyficzne kody

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.