zamknij

Aby świadczyć nasze usługi na najwyższym poziomie nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, w ten sposób jest dostosowana do indywidualnych potrzeb. Możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies w swojej przeglądarce internetowej. więcej informacji w naszej "Polityce prywatności".

Olej BROKUŁOWY zamiennik SILIKONÓW włosy skóra

17,99 zł

(17,99 zł szt.)

Brutto

Olej z Brokuła a dokładniej z jego nasion dedykowany jest dla cery suchej , wrażliwej, normalnej.

Polecany jest do pielęgnacji włosów i skóry głowy. Zawarte w oleju naturalne tokoferole, odpowiadają za silne działanie antyoksydacyjne i przeciwzmarszczkowe.

Dzięki wysokiej zawartości kwasu eurekowego, stosowany jest w formułach kosmetycznych jako naturalny zamiennik silikonów w preparatach do skóry głowy (odżywki, szampony).

Ilość
Obecnie brak na stanie

  • Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
  • Szybka wysyłka Szybka wysyłka
  • 14 dni na odstąpienie od umowy 14 dni na odstąpienie od umowy
  • Sprawdzone produkty Sprawdzone produkty
  • Certyfikat SSL Certyfikat SSL

Olej BROKUŁOWY 20ml

Olej z nasion brokułów, pozyskiwany w procesie tłoczenia na zimno, olej NIERAFINOWANY! 

Surowiec użyty do produkcji posiada certyfikat COSMOS

(COSMOS to certyfikat wprowadzony przez 5 wiodących europejskich instytucji:Soil Association (UK), Ecocert (Francja), Cosmebio (Francja), BDIH (Niemcy) and AIAB/ICEA (Włochy))

Olej z Brokuła a dokładniej z jego nasion dedykowany jest dla cery suchej , wrażliwej, normalnej.

Polecany jest do pielęgnacji włosów i skóry głowy.

Dzięki wysokiej zawartości kwasu eurekowego, stosowany jest w formułach kosmetycznych jako naturalny zamiennik silikonów w preparatach do skóry głowy (odżywki, szampony).

Zawarte w oleju naturalne tokoferole, odpowiadają za silne działanie antyoksydacyjne i przeciwzmarszczkowe.

Stosowanie

Zalecane stężenie w formułach kosmetycznych to 5-100% (czyli może być stosowany bezpośrednio na skórę i włosy).

Stosowany jako dodatek do kremów, balsamów, a przede wszystkim odżywek do włosów.

Sprawdzi się jako główny (lub jedyny) składnik mieszanin do olejowania włosów.

Metryka produktu

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw Material) : Olej z nasion brokułu / Broccoli Seed Oil Cold Pressed.

Olej NIERAFINOWANY , tłoczony na zimno.

INCL : Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil.

CAS Number: 223749-36-8

ESENT
5902574357717

Specyficzne kody

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.